In het nieuws

Webinar Onderzoekende houding in bedrijf 25 maart 2022 15-16 uur
Laten jouw studenten in de bedrijfscontext nieuwsgierigheid zien? Zijn ze opmerkzaam genoeg? En in staat zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken? Hebben ze daarbij een kritische blik? In deze gratis interactieve online-sessie gaan Arnout Schuitema en Greet van der Kaap in op het aanleren en ontwikkelen van een onderzoekende en kritische houding in bedrijf. Ook laten zij zien hoe het lesmateriaal van Een onderzoekende houding in bedrijf hierbij kan helpen. Aan het einde van deze online bijeenkomst heb je ideeën opgedaan die snel en makkelijk toepasbaar zijn in je eigen fysieke en/of online lespraktijk. Geef je op via de oranje knop op deze pagina.

Het belang van onderzoek, de moeilijkheid van het aantonen van oorzaak en gevolg en de noodzaak om in gesprek te gaan met je doelgroepen om te achterhalen wat er werkelijk speelt heb ik verwoord in een opiniestuk, gepubliceerd door het Dagblad van het Noorden.
Klik hier voor het artikel.

Advertentie

Gepubliceerd door Greet van der Kaap

Tros op mijn dochter Roos Anne en partner Berend. Werkzaam als projectleider blended onderwijs, docent en onderzoeker, schrijfster van lesmateriaal onderzoekend vermogen. In mijn vrije tijd tennis ik, speel ik piano, maak ik kleding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: